Blondesister

UUS meigibränd itaaliast – Blondesister by Carolina Amirfeiz

„Made in Italy“ ei ole lihtsalt logo, vaid elustiil!

Blondesister loob uue kontseptsiooni ilust – uus elamus, mis on vaba vanamoelistest traditsioonilistest kosmeetikatoodetest ja trendides. Uue põlvkonna vajadus on ühendada praktilisus ja enesekindlus, seepärast on Blondesisteri tooted täiesti ainulaadsed nagu ka iga inimese ilu. Uuenduslikud ja mitmeotstarbelised tooted koos uuepõlvkonna koostiste ja uurimustega. Hoolikalt valitud tooraine ja tähelepanu detailidele on andunud elu eksklusiivsetele toodetele.

Blondesister armastab loomi ja meie planeeti. Kõik tooted on julmusevabad ja sobivad veganitele.

Brändimoto: OSTA VÄHEM, VALI TARGALT! – See tähendab ka vähem pakenditootmist.

 

Kogu tootevalik siin

4in1 Ripsmetušš

Vogue valis selle 10 parima ripsmetušši hulka!! Neli-ühes ripsmetušš, millel on 4 erinevat harjaste seadet, mille abil saad luua naturaalsetest kuni volüümikate ripsmeteni välja. Saadaval mustas ja pruunis toonis.

Tooniv huuleläige

Uuendusliku koostisega huuleläige-õli, mis tänu jumestuse ja nahahoolduse vahelisele hübriidsele koostisele värvib huuli samal ajal neid niisutades. Mõnus koostis niisutab huuli, andes neile kerge suvise tooni.

Tooniv kreem

Nahahooldus, mis sulandub meigiga tänu mikrokapseldatud pigmentidele. Kohandub ideaalselt sinu nahatooniga, jättes ühtlase ja kerge jume. Sisaldab päikesekaitset SPF 15, mis on parimaks kaitseks päikeselistel suvepäevadel!

Huuleõli

Mõnus koostisaineterikas õli huultele, mis jätab huuled alati veatuks ja pehmeks. Sisaldab dehüdreeritud hüaluroonhappekerasid, mis pealekandmisel paisuvad, täites huulte vaod, luues ideaalselt sile pind.

2in1 huulepulk

Mitmeotstarbeline pulk, mis on mõeldud nii huultele kui põskedele. Pehme, sile, valgustav ja kookosemaitseline. Õrn puudutus värvi, mis annab värske ja loomuliku tulemuse nii huultele kui põskedele.

Vedel lauvärv

Uskumatu sära koos geelja konsistentsiga. Spetsiaalne kreemjas lauvärv, mis on segatud helendavate pärlitega. Sega kokku erinevaid toone, et saada just see eriti särav tulemus.