UUS - Joico

Kaunid juuksed ei tunne vanust! UUS JOICO kollageeniga rikastatud hooldustoodete kollektsioon YouthLock on loodud rõõmustama kõiki, kes soovivad säilitada oma juuste nooruslikku välimust.

Me ei saa peatada aega, aga saame siiski ennetada vananemise ilminguid ning pidurdada nende süvenemist. Sarnaselt nahale, mille puhul on esmalt märgata miimiliste kortsukeste teket, nahapinna kuivust ja sära tuhmumist, reageerivad ealistele muutustele ka juuksed. Veel enne kui on märgata esimesi üksikuid halle, muutuvad juuksed tuhmiks, kaotavad läiget ja sära ning on tuntavalt hapramad ja kahusemad.

Miks muutub juuste seisund vanusega?
Juuste vananemine on loomulik protsess, mis toimub kehas vanusega. Aja jooksul juuksefolliikulite arv kahaneb, mistõttu juuksed kasvavad aeglasemalt. Samuti muutuvad need hapramaks ja langevad sagedamini välja. Lisaks põhjustavad juuste hõrenemist hormonaalsed muutused. Juuksed kaotavad sära ja elastsuse, muutuvad kuivemaks, kahusemaks ning hapramaks. Sageli aitavad looduslikele põhjustele kaasa keskkonnategurid. Kui aastaid on juukseid pleegitatud, palju värvitud või pidevalt kuumuse ja päikese käes oldud, on loomulik, et juuste seisund vananedes halveneb. Oluline on pidevalt hoolitseda peanaha ja juuste eest, et hõrenemise protsessi võimalikult palju edasi lükata.

Kuidas saame oma juukseid vananedes aidata?
Kahtlemata on kõige olulisem hoolikas hooldus. Oluline on elada tervislikult, süüa töötlemata toitu, süüa rohkem puu- ja köögivilju ning tagada piisav vee tarbimine. Eriti oluline on varustada keha vajalike vitamiinide ja mineraalainetega, et tagada ka peanaha ja juuste hea tervis. Väga oluline on valgurikas toitumine – juuksed koosnevad valkudest ja valgupuudus toidus on seotud juuste väljalangemisega. Samuti on oluline kaitsta juukseid kuumuse eest, mis tagab juuste ja peanaha pikaajalise tervise. Kuumus võib juuksefolliikuleid pöördumatult kahjustada, põhjustades juuste hõrenemist palju varem, kui see muidu toimuks. Vähem tähtsaks ei saa pidada kvaliteetsete juuksehooldusvahendite valikut, mis aitavad parandada juuste seisundit igas vanuses. Oluline on otsida juuksehooldustooteid, mis sobivad just teie juuksetüübile, eriti kui teie juuksed on kuivad. Juuksehooldustooted peavad sisaldama tõhusaid ja kvaliteetseid koostisosi ning need peavad pakkuma juustele igakülgset kaitset.

YouthLock kollektsiooni juustega imet tegev toimeaine on vananemisilmingutega võitlev kollageen. Kollageen, mis on oluliseks allikaks nii juuste, küünte kui ka naha terve välimuse säilitamisel, annab vananemisest tuleneva stressiga võitlevatele juustele tagasi elujõu ja noorusliku sära ning vähendab juuste väljalangemist 60% võrra.

YouthLock sarja kuuluvad neli suurepärast juuksehooldustoodet:

Joico-Youthlock-Kaubamaja-May-2023-722x722-2
Joico-Youthlock-Kaubamaja-May-2023-722x722

YOUTHLOCK šampoon

Kollageeniga rikastatud šampoon on piisavalt õrn igapäevaseks kasutamiseks, pesemise ajal eemalduvad vaid mustus ja viimistlustoodete jäägid. Juuksed on elujõulisemad, saavad tagasi oma tugevuse ja murduvad vähem ning on nähtavalt säravamad, kohevamad ja kergemini käsitletavamad. Ei sisalda SLS/SLES sulfaate.*

Kasutamine: Kandke niisketele juustele, ajage vahule ja loputage hoolikalt.

  • Puhastab õrnalt
  • Suurendab sära
  • Vähendab juuste väljalangemist 60% võrra*
  • Ei sisalda SLS/SLES sulfaate**

* Hinnates kui palju esineb juuste murdumist stiliseerimise ajal võrreldes mittehooldava šampooniga.

** SLS/SLES sulfaadid = naatriumlaurüülsulfaat/naatriumlaureetsulfaat

YOUTHLOCK Conditioner palsam

See niisutav palsam annab juustele elujõu ja kohevuse ning taastab kuivade ja haprate juuste pehmuse. Palsam harutab pusad ja taltsutab säbruseid ning kontrollimatuid juukseid ja jätab need nooruslikult säravaks.

Kasutamine: Kandke väike kogus palsamit pestud ja rätikukuivadele juustele ning kammige läbi. Laske 1–2 minutit toimida ning loputage.

  • Juuksed on tuntavalt niisutatud
  • Taastab koheselt kuivade ja habraste juuste pehmuse
  • Harutab pusad ja taltsutab säbruseid ning kontrollimatuid juukseid
  • Lisab sära

YOUTHLOCK Treatment Masque juuksemask

Juuksed on justkui uuesti sündinud! See kollageeniga süvahooldus toidab, taastab juba esimesel kasutuskorral kuivade ja haprate juuste pehmuse, sära ja kohevuse ilma neid raskeks muutmata ning vähendab juustes staatilist elektrit.

Kasutamine: Kandke pestud rätikukuivadele juustele, kammige läbi ja laske 2–5 minutit toimida ning loputage.

 

  • Juuksed saavad tuntavalt toidetud
  • Taastab kuivade ja haprate juukste pehmuse ilma neid raskeks muutmata
  • Lisab sära
  • Vähendab juustes staatilist elektrit
  • Vähendab juuste murdumisi

YOUTHLOCK Blowout-Crème juuksekreem

 

Kui juuksed annavad märku elujõu puudumisest ja staatilisest elektrist, on viimane asi mida nad vajavad, nende föönitamine. Juuste föönitamine ilma kaitset tagamata võib aga kahjustusi kahekordistada. Blowout Crème kaitseb juukseid föönitamisel, muudab juuksed tugevamaks, annab neile noorusliku elujõu, kohevuse ja sära. Kreem kontrollib staatilist elektrit ja lenduvaid juukseid ning tagab kauakestva kaitse õhuniiskuse eest.

Kasutamine: Kandke 1-2 pumbavajutust puhastele, niisketele juustele vältides juurtele kandmist ja föönitage.

 

  • Annab noorusliku elujõu ja kohevuse
  • Toob esile juuste tervisest pakatava sära
  • Kaitseb juukseid föönitamisel ja harjamisel tekkivate kahjustuste eest
  • Muudab juuksed tugevamaks
  • Kontrollib staatilist elektrit ja lenduvaid juukseid
  • Tagab kauakestva kaitse õhuniiskuse eest