Mavala

Ilukogemus Mavala küüne-, käte ja jalahooldustoodetega on lihtne ja lõbus tegevus ning mugav ja kättesaadav igal ajal endale sobivas kohas.

Mavala armastab värve  ja ammutab ideid oma ikooniliste Mini Color kollektsioonide tarvis nii vahelduvatest aastaaegadest kui moetrendidest. Just nüüd on kohal The rock biker trend, nii tänaval, muusikalavadel kui moepoodiumitel. Julgelt kombineeritakse nahka, naaste ja metalli tumedaid toone väikese musta kleidi – naiste garderoobi ajatu rõivaesemega – peenelt mässulise, kuid sensuaalse tulemuse nimel. Seda ideed esitlebki Mavala oma uue kollektsiooniga

Pretty REBEL   6 metallic küünelakitooni glamuurses rokilikus võtmes:

Pretty Ebony võimas must, kui ood heavy metal`le

Pretty Platinum hõbehall, sukeldumine punk rock universumisse

Pretty Gold enesekindel kuld peegeldab rockabilly kuldajastut

Pretty Bronze metallic roosa, ideaalne glamuurne rock

Pretty Copper segadusse ajav vask grunge piirimail

Pretty Silver futuristlik hõbe, lähedane electro liikumisele.

Pretty Rebel Colors Collection (1)
Pretty Rebel Colors - 193x300mm

Maniküüri viimistleb ja sellele püsivuse annab pealislakk.

Mavala Colorfix akrüüliga pealislakk annab väga läikiva, tugeva ja samas elastse tulemuse, mis muudab maniküüri vastupidavaks, kaitseb värvilakki mõranemise eest ja pikendab selle kestvust. Ilunipid: 1. pärast viimase värivlaki kihi kuivamist kanna Colorfix kogu küünele, võimalusel ka küüneotsa alla, et maniküüri muuta vastupidavamaks. 2.teine kiht Colorfixi kanna küüntele 24h või 48h hiljem, see värskendab tulemust ning muudab maniküüri veelgi püsivamaks.

Mavala Gel Finish Top Coat pealislakk loob geelmaniküüri tulemuse ilma UV-lambita, on küüntele täiesti ohutu ega muuda Su oma küünte struktuuri.  Pealislaki küünesõbralikkuse kindlustavad koostisosad, mis lasevad küüntel hingata ning ülimalt sileda ja volüümika pealispinna annab plastifikaator, mida kasutatakse ka ravimites, laste mänguasjades ja toidupakendides. Gel Top Finish pealislakiga saad suurepärase geel-laki tulemuse, värv on tihe ja läikiv. Ole kursis ka uusimate teadusuudistega: https://forte.delfi.ee/artikkel/120129826/kahjustavad-dnad-teadlased-leidsid-manikuurilampidest-tosise-ohu-tervisele

Mavala Oil Seal Dryer on 2-in-1 õlisegu, mis muudab maniküüri kiiresti puutekuivaks ja samal ajal hoolitseb küünenahkade eest. Ainus laki kiirkuivataja, mis teeb küünenahkadele head! See kuivatusõli on rikastatud E-vitamiini ja puuvilla õliga, mis pehmendab ja taastab küünenahkasid ning annab neile kohe siledalt siidise tunde. Küünepinnal aga lukustab värvi kaitstes maniküüri nii sõrmejälgede kui kergete kriimustuste eest.

Colorfix
Gel Finish Top Coat
Oil Seal Dryer2

Käed ja jalad ootavad pidevat hoolitsust. Kätekreeme tasuks varuda kohe mitu – nii käekotti kiireks niisutamiseks kui öökapile tõhusamaks hoolduseks. Mavala prebiootiline kätekreem niisutab ja pehmendab ning kõige tähtsam – see kreem poputab Su nahka kaitsvaid häid baktereid, tasakaalustab ja toetab naha mikrobioomi. Mava+ on aga rikkalik kätepalsam, mis imendub siiski kärmelt ja muudab ka väga kuivad käed kiirelt pehmeks ja hoolitsetuks.

Mavala Hydro Repair geelkreemi võtmesõna on 25% uurea sisaldus koostoimes aprikoosi seemne ekstraktiga. Kanna igapäevaselt puhtale ja kuivale nahale ning unusta karedus ja nahapaksendid. Ilunipp: see jalakreem on suurepärane ka küünarnukkide ja põlvede kuivuse ennetamiseks kui taastamiseks.

Prebiotic Hand-Cream with stone
Mava+Extreme Care for hands
Hydro-Repairing Foot Care urea 25� and Soothing Bath-Salts (1)