Addison Rae

Ideaal Kosmeetika esitleb Addison Rae Fragrance: loodud neile, kes soovivad oma parfüümist enamat! Meeleolu parandavad ja veepõhised niisutavad parfüümid, mitte ainult ei pane teid hästi lõhnama, vaid ka ennast hästi tundma. Ei mingeid kompromisse: see on see, mida väärid!
Forbes Magazine poolt kõige enim teenivaks sisuloojaks nimetatud Addison Rae omab sotsiaalmeedias üle 100 miljoni jälgija. Tema muljetavaldav haare ulatub kaugemale TikTokist – Instagramis on enam kui 40 miljonit jälgijat, YouTube’is on 4,66 miljonit ja Twitteris 4,8 miljonit jälgijat. Täna on ta üks tähendusrikkamaid ja mõjukamaid sisuloojaid kogu maailmas.

Parfüümid CHILL AF, HAPPY AF ja HYPED AF on loodud koostisainetest millel on tõestatud toime võimendamaks meie üldist meeleolu. Selle värske lähenemisega toodetele, tootmisele ja aroomidele soovime olla ka lähemal suhtlemisel kaasaegse Gen Z põlvkonnaga, kes ei pruugi traditsioonilisele lõhnakeelele reageerida.
Lõhn käivitab emotsionaalse reaktsiooni ja koht meie ajus, mis lõhna registreerib, töötleb ka tundeid, meeleolusid ja emotsioone, muutes lõhna ja tunnete vahelise seose väga võimsaks. Iga AF kollektsiooni lõhn sisaldab ainulaadset segu kliiniliselt testitud koostisosadest, millel on emotsionaalne reaktsioon, mis tõestab nende meeleolu tõstvaid omadusi.
“Lõhn on väga isiklik ja võib meie meeleolule nii võimsalt mõjutada, et soovisin luua uue viisi lõhna kogemiseks; sellise, mis on läbimõeldum, toetab teie emotsionaalset heaolu ja sobib hästi teie nahale. See on see, mida sa väärid”

– Addison Rae