TEAOLOGY juuksehooldus. Orgaaniline Matcha Hair Care terve peanaha ja juuste heaks.

Esmakordselt rakendab TEAOLOGY juuksehoolduses unikaalset patenteeritud tehnoloogiat Tea Infusion Skincare®, mis tasakaalustab peanaha mikrobioomi orgaanilise tee tõmmise ja prebiootikumidega.

Matcha tee tõmmisel põhinev juuksehooldussari pöörab erilise tähelepanu peanahale kui tervete juuste allikale. On tuntud tõde, et see, mis toetab su üldist tervist, on kasulik ka sinu  juustele. Teaology kasutab oma parimaid kogemusi nahahooldusest ja teetaime väest, et luua toimivad igapäevaseks kasutamiseks sobivaid tooteid terve peanaha ja ilusate juuste heaks.

Orgaanilise matcha tee tõmmises on rikkalikult võimsaid antioksüdante  (epigallokatehhiine), mis võitlevad vabade radikaalide, ebastabiilsete molekulide eest, mis põhjustavad rakkude vananemist ning juuste haprust ja väljalangemist. Lisaks on teetõmmises juustele ja peanahale tähtsaid toimeaineid nagu molekulaarne hüaluroonhape, peptiidid, AHA-d (alfa-hüdroksühapped), kameeliaõli ja prebiootikumid, mis kaitsevad naha mikrobioomi. Vitamiinid, mineraalid ja aminohapped aitavad üles ehitada juuksekiudu ning kindlustavad terve peanaha.

Orgaanilise matcha tee tõmmises on rikkalikult võimsaid antioksüdante  (epigallokatehhiine), mis võitlevad vabade radikaalide, ebastabiilsete molekulide eest, mis põhjustavad rakkude vananemist ning juuste haprust ja väljalangemist. Lisaks on teetõmmises juustele ja peanahale tähtsaid toimeaineid nagu molekulaarne hüaluroonhape, peptiidid, AHA-d (alfa-hüdroksühapped), kameeliaõli ja prebiootikumid naha mikrobioomi kaitsmiseks. Vitamiinid, mineraalid ja aminohapped aitavad üles ehitada juuksekiudu ning kindlustavad terve peanaha.

MIKROBIOOMI HOOLDUS. Terve peanahk tähendab rõõmsaid juukseid. Juuste ja peanaha probleemid – haprad juuste, sügevalev peanahk, ludus või tuhmid juuksed – on sageli seotud peanaha põletikuliste seisunditega, mida tasakaalustavad spetsiaalsed bioühilduvad toimeained, mis hoiavad peanaha õrna mikrobioomi tasakaalus. Igas Teaology juuksehoolduse retseptis on toimivas kontsentratsioonis looduslikel suhkrutel ja inuliinil põhinev prebiootiline kompleks, mis toidab naha tervisele olulisi häid baktereid, reguleerib nahal nende tasakaalu ja tugevdab naha enese kaitsevõimet. Mikrobiootiline hooldus väldib peanaha punetust, kuivust, kõõma  ja juuste enneaegset väljalangemist.

PUHAS KOOSTIS, 0% SAASTET. Teaology Hair Care taastab juuste loomuliku ilu eemaldades karvanääpsule ja peanahale kogunenud hooldusvahendite jäägid, näiteks silikoonid, mida kahjuks paljudes juuksetoodetes kasutatakse – need peidavad küll kohe juuste puudused ( on juustele kui make-up), kuid pikema aja jooksul nõrgendavad karvafolliikule ja koormavad juukseid põhjustades nende kuivust, raskust ja rabedust.

MATCHA REPAIR. Taastab, tugevdab ja toidab juuksekiudu. Maailmakuulus supertoit, matcha tee on nüüd ilu ja tervise teenistuses. Matcha suurendab peanaha hapnikuga varustatust, mis tervete  ja hea struktuuriga juuste saladus. Teetõmmise kõrge kofeiinisisaldus ergutab peanaha mikrotsirkulatsiooni ning annab juustele uut energiat, elujõudu, väldib enneaegset välja langemist ning hoiab juuste värvi.

KESKKONNASÕBRALIK JA HOLISTILINE ILURITUAAL. Teaology juuksehooldus on ülimalt meeldivate tekstuuride ja sõltuvust tekitavalt meeldiva aroomiga. Juuksehoolduse aroomi on signeerinud parfümeer Maître Parfumeur Laura Jaquet. Värske ja kirgas, matcha absolute ja rohelise tee aroomid. Ükski koostis ei sisalda sünteetilisi värvaineid.

 

TEAOLOGY sobib kõigile juuksetüüpidele
* parandab juuste tervist ja sära
* vähendab juuste väljalangemist ja edendab juuksekasvu
* rahustab peanahka ja väldib kõõma teket
* kaitseb värvitud juukseid UV-kahju ja värvimuutuste eest
* ei sisalda sulfaate ega silikoone
* tooted sisaldavad kuni 98% looduslikke koostisaineid
* koostised on kiirelt biolagunevad ja loodussõbralikud ega sisalda sünteetilisi värvaineid.